Vendég vélemények

Véleménye fontos számunkra, írja meg nekünk. Hogy érezte magát, mit gondol rólunk, ossza meg velünk jó és rossz tapasztalatait. Mi ebből tanulunk, mert a napi rutin mellett nem látjuk sokszor a fától az erdőt. Segítsen nekünk. Köszönjük.

Vendég vélemények” bejegyzéshez 11ozzászólás

  1. Többször jártunk már itt. Valóban családias. Szeretünk ott pihenni. A személyzet segítőkész, barátságos. Az ételek finomak és a medence, szauna kombó kiváló.
    Mindig pozitív élményekkel távozunk.

    Kedvelik 1 személy

  2. Kedves Hotel!
    4 nap 3 éjszakát töltöttünk önöknél ezen a nyáron a férjemmel és az 1 éves kisfiunkkal! Előzetes megbeszélés után kaptunk gyerekágyat és ventillátort a szobába amit nagyon köszönünk rendben volt!
    Fél panziót kértünk a csomaghoz. A reggeli számunkra nem volt sajnos változatos, hiányoltuk a tojást, májkrémet, és a sült dolgokat( kolbász, virsli). A tejtermékek is lehettek volna bővebb kínálattal, pl tejbegríz, tejberizs, különféle joghurt vagy puding!
    A vacsorák finomak voltak csak nagyon kevés volt, gyermek adagok voltak,szerintünk egy felnőtt ettől jóval többet tud és bír enni😞
    A kiszolgálással meg voltunk elégedve, bár egyik este nem jött oda egy pincér se megkérdezni,hogy mit iszunk😓Így a szobánkban lévő innivalóval kellett beérnünk!
    A tisztaság és a rend megfelelő volt! A nyugalom sajnos nem volt mindig adott!!!!!
    A mellettünk és a velünk szemben levő szobában a német vendégek kiabáltak, szaladgáltak, csapkodták az ajtókat mèg este 11- kor is!!!! Sajnos a terasz felett kaptunk szobát, ezért ismét a német vendégek fennhangon kiabálva, vihogva mulatták az estét😭 a 33 fokban be kellett zárni az ablakunkat ezért nem volt így kellemes az esténk! Nem is értettük, hogy egy bababarát hotelben miért is van,hogy engedik nekik hajnal 1-ig dorbézoljanak az ablakunk alatt😭 !!!!!
    Még a játszóteret egy picit tovább bővíthetnék, és a játszószobát átgondolhatnák mert nem tölti be funkcióját sajnos!
    Összességében nem volt rossz a 4 nap!

    Kedvelés

    1. Mi 31 napot toltottunk iden nyaron a szallodaban. Nemetek mindenhol vannak es mindenhol dorbezolnak sajnos, a kilincset pedig egyetlen szallodaban sem ismerik, ezt nem is ertem miert lehet 😦 ez nem a szalloda hibaja.
      Akkor nekunk mazlink volt, mert az 1 honap alatt mindennap volt fott tojas a hatso csevingben, hazi majkrem a savanyusagos allvanyban, mellette joghurtok, kompotok, muzlihez tej (hideg, meleg)
      Virsli, debreceni, rantotta, (felvaltva), bacon (sutheto)
      A vacsoranal meg az etel felszolgalasa elott az elso, hogy felirtak a szobaszamot es az italrendelest. Ez a 31 nap mindegyiken igy tortent. Es ez nem szubjektiv velemeny, hanem ezek tenyek.
      Szerintem a felpanzioja boven meghaladja a 3 csillagot. Ez pedig a szemelyes velemeny 🙂
      Szep estet 🙂

      Kedvelés

  3. Tökéletes volt minden! A személyzet nagyon jó, barátságos,segítőkész! A szoba tiszta volt, amiért külön köszönet!!! A reggeli sokféle,változatos,bőséges! Szuper volt az a pár nap! Köszönünk mindent! Biztos,hogy vissza térünk:-)!

    Kedvelés

  4. Teljesen elégedettek voltunk most is. A családi apartman szobái tágasak és kényelmesek voltak. Tisztaság és jó illat volt mindenütt. Minden nap frissen vetett ágy. Talán annyi, hogy a fürdőszoba ablakára kerülhetne legalább egy félfüggöny vagy ablakfólia. Az úszómedencét mi picit hidegnek éreztük, de azért hozzá lehetett szokni. Vize tiszta és jókat lehet benne úszni. A reggeli jó volt. A vacsora a menüválasztásos napokon most egy kicsit mintha gyengébb lett volna a 2 évvel ezelőttihez képest (akkor isteni finom volt 🙂 A magyaros estén a svédasztalos vacsora viszont teljesen rendben volt.
    Személyzet nagyon kedves és segítőkész. Bea nevű felszolgálónak külön köszönet a figyelemért, amit a válogatós fiunk irányába tanusított:-)
    Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk itt. Nehéz volt a távozás. Köszönünk mindent. Csak így tovább.

    Kedvelés

  5. Nagyon sok éve már , minden évben meglátogatjuk a hotelt . A személyzet nagyon kedves, közvetlen és segítőkész ! A szobák rendezettek és tiszták ! Az ételek finomak , változatosak! A medence és a szauna szuper !!! Nekünk a Zamárdi névhez már kötődik a Hotel Família , nagyon kellemes emlékek kötődnek a hotelhez és a személyzethez is ! Köszönünk mindent NEKTEK !!! Puszi mindenkinek !!! ❤️😊

    Kedvelés

  6. Sok eve jarunk ide. Vetekszik sok 4-5 csillagos szallodaval. Ennel tisztabb hotelben meg nem voltam. A szobaholgyek tunderiek. A reggeli nagyon boseges, rengeteg peksutemeny, etel-ital, kulon imadjuk a bacont 🙂
    A vacsora mindig isteni. Kulon kereseket is teljesitik.
    A wellness reszleg tokeletes. Imadjuk a medencet, az egesznek a hangulatat.
    Igaz nincs legkondi de kerheto ventillator, ami meg egeszsegesebb is…
    Na es akkor a szemelyzet..: Hat ezt nehez megfogalmazni elfogultsag nelkul…. nem is kell : Familia ❤❤❤

    Kedvelés

  7. Évek óta járunk rendszeresen főként évnyitó és évzáró rendezvényekre ,de nyáron is előfordulunk 😀 ,egy 2 és egy 5 éves gyermekünkkel.
    Kiváló személyzet ,tiszta környezet és finom bőséges ételek. Korrekt áron. Családbarát !!
    Ajánlani tudom csak !

    Kedvelés

  8. Ez egy szuper hely! Vendègcentrikus, családias! Èpp azon gondolkoztunk a napokban, hogy vissza kellene mèg menni! Köszönjük!

    Kedvelés

  9. Kedves Hotel!
    Nem fogjuk tudni meghálálni nektek, hogy életünk legfontosabb eseményét még szebbé tettétek nekünk!
    Nagyon szuper volt minden a kiszolgálás a vacsora és remélem azért nektek is jutott egy kis boldogság az estére.
    Mindent amit megbeszéltünk előre, nektek sikerült túlteljesíteni (120%ban).
    Köszönjük szépen első sorban a konyhán dolgozóknak, hogy minden számításunkat felülmúlták; mindenkinek nagyon ízlett a vacsora.
    A felszolgálóknak is nagyon köszönjük, hogy lendületesen hozták az italokat, senki sem maradt szomjasan, éhesen.
    És külön köszönet a takarítóknak is, fogalmam sincs mennyit kellett utánunk pakolni.
    A recepciósoknak is külön köszönet, hogy hajnalban is a rendelkezésünkre álltak.
    És végül, de nem utolsó sorba Sándor, aki külön köszönetet érdemel és büszke lehet arra, hogy ilyen szuper csapata van, akikre lehet számítani.
    Mégegyszer nagyon szépen köszönjük, hogy egy szuper esküvőnk volt, melyet nektek is köszönhetünkl, nélkületek nem ment volna! 🙂
    Mégegyszer NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

    Kedvelés

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.