Házirend- feltételek.


A szobafoglalások véglegesítéséhez előleg fizetése szükséges. Ennek mértéke 15 000 Ft/szoba.

Az előleg fizethető készpénzben, utalással, vagy postai csekken.

Az előleg beérkezési határideje: a visszaigazolt foglalástól számított 8 napon belül.

Bankszámlaszámunk: 12086005-00116837-00100007  (Raiffeisenbank)
közlemény: érkezés dátuma és név
Számlatulajdonos: Família-Pelso Kft

 

Lemondási feltételek:

Szobafoglalását, melyet előleg fizetésével biztosított lemondhatja a következő határidők betartásával.

Érkezés előtt 14 napig a foglalás díjmentesen lemondható vagy módosítható . Igény esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül.(750 Ft utalási díjat levonunk!)
Érkezési dátum módosítása esetén az előleg
átruházható, vagy áttehető a foglalás másik időpontra a 2018-as szezonban.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy SZÉP kártyás előlegeket nem áll módunkban visszautalni lemondás esetén, ( lemondási határidőtől függetlenül) mivel ezt jogszabály határozza meg és foglalónak minősül. Ezért ha Szép kártyával utal előtte mindenképpen gondolja át hogy biztosan meg fog érkezni,mert csak másik időpontot tudunk felajánlani a foglaló fejében !

 

14-0 nap közötti lemondás, érkezési dátum módosítás vagy meg nem érkezés esetén a befizetett előleg adminisztrációs díjként megtartásra kerül.

.


Ezért kérjük minden esetben, ha valamilyen oknál fogva nem tud megérkezni, azt haladéktalanul jelezze felénk!

 

Szállodánkban a szobákat érkezés napján 14 h-tól lehet átvenni és elutazáskor 10 h-kor kell elhagyni. Ha más időpontban szeretné a szobáját megkapni, vagy elhagyni, akkor azt kérjük jelezze minél előbb.

 

Értesítjük kedves Vendégeinket, hogy 2011 januártól szállodánkban tilos a dohányzás! Dohányozni csak az erre kijelölt helyeken lehet. Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!A szobákban történő dohányzás esetén napi 10 000 Ft takarítási díjat számolunk fel.

 

A lefoglalt szobákat 18 h-ig tartjuk fenn. amennyiben később érkezne, kérjük mindenképpen jelezze felénk, az esetleges félreértések elkerülése végett. 18 h után fenntartjuk a jogot a lefoglalt szobák újbóli kiadására. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

 Idő előtti elutazás esetére nem áll módunkban visszatérítést adni, a teljes tartózkodás fizetendő. Amennyiben kéri, utalványt adunk a fel nem használt időszakra, mely a szezonban még felhasználható. A következő évre ez az utalvány nem átvihető, viszont átruházható.

 Az idegenforgalmi adó a helyszínen, készpénzben ( bankkártya sem) fizetendő.

SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt ( melegétel), bankkártyákat (Master card, Maestro, Visa, Visa electron, AMEX, JCB,) elfogadunk.